جواز ساختمان‌ها در شهر کابل به صورت آن‌لاین داده می شود

مقام‌ها در شاروالی کابل می گویند که پس از این برای جلوگیری از فساد اداری به شکل آنلاین جواز ساختمانی داده می شود.
به گفته عبدالله حبیب زی سرپرست شهرداری کابل آنان سیستمی را اجرا می کنند که فساد در زمینه صدور جواز ساختمان ها را به حد اقل می رساند؛ زیرا سرمایه گذاران به صورت مستقیم با ماموران شهرداری در تماس نخواهند بود.
مقام‌ها در شاروالی کابل می گویند که پس از این برای جلوگیری از فساد اداری به شکل آنلاین جواز ساختمانی داده می شود.
مقام‌ها در شاروالی کابل می گویند که پس از این برای جلوگیری از فساد اداری به شکل آنلاین جواز ساختمانی داده می شود.

عبدالله حبیب زی سرپرست شهرداری کابل امروز یک شنبه گفت، شهرداری کابل به منظور عرضه خدمات با کیفیت و شفاف، سر از امروز جواز ساختمان ها را در چارچوب پلانی شهری به صورت آنلاین صادر می کند.

به گفته آقای حبیب زی این سیستم برای سرمایه گذاران سهولتی را ایجاد می کند که بدون حضور فیزیکی و فقط از طریق آنلاین مجوز ساخت ساختمان را در فرصت زمانی کمتر بدست آورند.
صدور جواز ساختمانی یکی از پردر آمدترین کارها برای شهرداری ها بوده است اما این مساله در افغانستان به شکل گسترده ای به فساد آمیخته است.
براساس برخی گزارش ها تاجران و سرمایه گذاران افغان با دادن پول های هنگفت ساختمان هایی بدون در نظرداشت قوانین و مقررات بدون داشتن پارکینگ و فضای سبز و مسایل ایمنی آباد کرده اند.
با این حال،مسوولان در شهرداری کابل می گویند که بر اساس سیستم صدور جواز آنلاین، نظارت از روند صدور جواز، تشخیص مشکلات و ارائه احصائیه دقیق از تعداد ساختمان های بلند منزل در شهر نیز آسانتر می شود.

این سیستم به کمک مالی بانک جهانی و اداره انکشافی امریکا ایجاد شده است.
عبدالناصر نظری مسوول پروژه اصلاح و ساده سازی پروسه صدور مجوز ساختمان شهرداری کابل نیز گفت که این خدمات از طریق یک مرکز واحد(صدور جواز) ارائه شده و قرار است نمایندگی یک بانک نیز در این مرکز ایجاد شود تا سهولت بیشتر برای متقاضیان، ایجاد گردد.
آقای نظری هم افزود: “سرعت عمل، کوتاه سازی طی مراحل صدور جواز، بهبود شفافیت، دسترسی به معلومات، جلوگیری از ساخت ساختمان های بدون مجوز و تطبیق موثر پلان های شهری از مزایای سیستم آنلاین مجوز ساختمان می باشد”.
به گفته مسوولان، برای صدور آنلاین مجوز ساختمان کارمندانی آموزش دیده استخدام شده اند.
سرپرست شهرداری کابل، افتتاح این سیستم را گامی در راستای به سازی شهر کابل خواند.
به گفته وی، پروسه به سازی کابل زمانگیر است و هم اکنون حدود ۷۰درصد ساختمان ها در شهرکابل در ساحات غیر پلانی ساخته شده اند.
گفته می شود که اکثر ساختمان ها در ساحات غیر پلانی توسط زورمندانی ساخته می شود که شهرداری کابل نمی تواند با آنان برخورد کند.

مطالب مرتبط